…men manusboka var ikke død!

Det er lenge siden sist jeg presenterte en bok her, og mye av grunnen er at etter Into the Woods av John Yorke har det vært vanskelig å finne noe som er i nærheten av å måle seg med den. Om manusboka.no skal være jakten på den beste manusboka, så er hele prosjektet herved avblåst.

Problemet er at jeg fortsatt har et lass med manusbøker liggende, og jeg hater å kvitte meg med ting. Så jeg jobber med saken. Det kommer mer.

I mellomtida er det nok av andre ting å anbefale, og blant dem er manussider på nettet. Flere er verdt å nevne, noen få anbefales varmt. Felles for sistnevnte er at de stort sett tilhører manusforfattere med noe å vise til.

En av dem er Erik Bork, manusforfatter og produsent på blant annet Band of Brothers og From the Earth to the Moon. I tillegg til å være en habil manusforfatter underviser han ved UCLA. Kort sagt en fyr du gjerne tar imot råd fra.

Han har en fin blogg og et par andre nyttige ressurser. I fjor ga han til og med ut en bok, The Idea, som jeg ikke har lest, men den ser lovende ut og det kan vel hende jeg kommer tilbake til den.

I mellomtiden kan du bruke noen minutter på hjemmesida hans:

https://www.flyingwrestler.com/